Adriette 4 of 5rondjes

Mijn naam is Adriëtte Felix-Topper, ik ben getrouwd en ben moeder van twee tienerdochters. Ik ben opgegroeid als boerendochter op een akkerbouwbedrijf nabij Dronten en ben al vanaf kinds af aan geïnteresseerd in voeding en gezondheid. Toen ik in 2012 de kans kreeg om mij te laten omscholen tot diëtist heb ik dit dan ook met beide handen aangepakt. Ik heb van september 2012 tot juli 2016 naast het zorgen voor mijn gezin de deeltijdopleiding Voeding & Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool gevolgd. Door verschillende levenslessen ben ik veel ervaringen rijker geworden en kan ik me goed in andere situaties inleven. Het vinden van een persoonlijke balans tussen voeding, beweging en ontspanning vind ik een belangrijk item.

Want wie balans weet te brengen in voeding, beweging en ontspanning zit meestal ook lekker in zijn vel: letterlijk én figuurlijk.

Naast mijn werk haal ik veel voldoening uit lekker koken en bakken, loop ik regelmatig hard, lees ik graag een boek of ben ik aan het werk in mijn eigen moestuin. Om op de hoogte te blijven van de laatste inzichten en ontwikkelingen volg ik regelmatig cursussen en opleidingen. Ook verdiep ik me regelmatig in bepaalde ziektebeelden. Hieronder mijn opleiding en specificaties op een rijtje:

Opleiding

  • HBO Voeding & Diëtetiek, Den Haag, 2012-2016


Specificaties

  • Voeding bij COPD, post HBO cursus basismodule en verdiepingsmodule, november 2016
  • Leefstijlcoach, april 2014
  • Koolhydraatbeperkt dieet, oktober 2015
  • Kinderobesitas, maart 2015

 

 

 

Aangesloten bij:

KP20logo

    DCN logo 1

Def LOGO Topcare 08stippel


Samenwerking met:

logoFysioDronten

Def LOGO Topcare 08stippel